-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Selasa, 24 Jun 2014

HIBURAN PANAS DARI KHAIRY JAMALUDIN......HILANGNYA TARING PEMUDA PAS!!

PEMBACA

Gambar lucu yang tersebar dari Facebook Khairy Jamaluddin ini mengingatkan penulis tentang pentingnya kemesraan itu dalam berpolitik...malangnya ianya tidak langsung digunakan terutama Pemuda PAS Suhaizan Kaiat. 

Dalam berpolitik, apabila kita berpeluang dan ada peluang,kita gunakan secukupnya untuk BERMESRA dan melayani kerenah penyokong terutama generasi muda dan pada penulis Khairy berjaya melakukannya berbanding dengan Pemuda PAS yang terus hilang namanya terutama pendekatannya dengan anak muda tak kira apa pendirian politik mereka.

Bukan penulis nak menidakkan kemampuan Pemuda Pas, tapi ..gunakanlah pendekatan yang ada untuk dikenali kerana ada pelbagai media yang boleh digunakan untuk menarik minat sokongan orang muda. 

Bijak berpolitik kerana KEMESRAAN ITU UMPAMA SATU UNDI......!! 
Cer baca komen dibawah,


Khairy Jamaluddin

Ini sebab Brazil kembali menang semalam. Nombor 11 score dua bijik (up sendiri). Nombor 4 man of the match (up boss). Yang pakai songkok kad merah.

Wan Mohd Hisamudin No 3 gol sendiri

Raja Bomoh Nujum VIP 1 Malaysia kau jgn sampai aku saman kau erry..kess dulu pon xsetel2 lg..
kau xkne tampo kang berahim ali yg kne tampo kang..pm no tipon erry,tok jji xbt pape huhuhu

Rina Misteri Ria Ams Gambar ni bkn YB KJ yg buat tp beliau mampu mmberi komen yg positif pd gmbar yg telah diedit ni. Salute dgn KJ. Xmudah melatah. Suka dgn pendekatan beliau. Sesuai mnjadi Menteri Belia & Sukan.

Rohayu Ramli Haha...lawak gambarnya...
Yg komen2 negative dan menghentam tu mmg tak pandai bergaul dgn masyarakat..
ada bezanya masa nk bergurau dan menghentam...
Hormati org lain jika nak org lain hormat diri kita...

Nurul Huda Samudin yg ak x phm kenapa msti ad mr.bean kat situ..bahahahah aha

AryWil Majin tu kiranya pemain import yg diberi kerakyatan malaysia gitu..hik..hik..hik..

Syarul Harfizi bagi aku..sikap edit gamba dlm keadaan mengAIBkan adalah tidak wajar..
tapi gambar ini penuh dengan MAKNA..jika dilihat dari sudut yg positif..bukan untuk mengAIBkan..
tapi ada SATU MESEJ yang ingin disampaikan untuk kita berfikir menggunakan akal yg waras..tapi sayangnya masih ada yg tidak tahu membezakan..kita minta orang positif tp kita berfikiran negatif dengan komen2 yg negatif..contohnya, pesan pd KJ n player no 5 tu hati2 ngan player no 9 duk blakang tu..org cuba menyampaikan mesej yg sihat..tp segelintir masih lg menyampaikan mesej yg berbaur sindiran..aku bukan penyokong player no 9 tu walaupun aku penyokong PAS..tapi cukup2 lah korang 24 jam keje duk nak menghentam..menyindir orang..aku suka gambar nie..
ada mesej yg TERSIRAT...good KJ...
Like · Reply · 10 · 9 hours ago · Edited










0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.