-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Selasa, 4 Februari 2014

SEKOLAH DAH BERTUKAR KOLAH.......kesiannya.......

PEMBACA

Bila membuat pendedahan DISEMPITKAN tahap pemikiran kononnya INI AGENDA pembangkang, sedangkan dah jadi LUMRAH......kalau TIDAK DIDEDAHKAN ,tiada siapa pun mahu endahkan !

Nak lebih menyakitkan HATI, kemungkinan yang diambil tindakan ialah kepada YANG MENDEDAHKAN segala kedaifan dan kepincangan......bukan diambil tindakan pada apa yang didedahkan....inilah yang berlaku pada sebuah sekolah di Semporna Sabah yang sebenarnya tidak SEMPURNA.....ditambah pedas lagi berapi lagi di kawasan Shafie Afdal yang TIDAK PUN AFDAL .....


Saksikan dan diharap semoga ada tindakan diambil supaya ISU INI TIDAK LAGI DIPOLITIKKAN lebih lebih lagi untuk mengelakkan fitnah ,esok yang susah para pelajar kita juga .

Pihak berwajib perlu bertindak samada benar atau tidak apa yang disebarkan ini, jika benar ambillah tindakan segera untuk pelajar kita BUKAN AMBIL TINDAKAN "seperti penulis ulas diatas"........






Beberapa komen sebagai sumber rujukan.

Syafiq Azuan Atoi otai : Gambar fitnah apa encik atoi otai? Tak payah nak google2 bagai. Saya guru sekolah ini. Saya sahkan gambar ini betul. Yang naif tu encik. Bende betul ye kata betul, benda salah ya kita salah. Tapi encik ni benda salah pun kata betul. Ini benda serius. Keselamatan murid-murid dan guru jadi taruhan setiap hari. Mari saya up gambar sokongan.
Like · Reply · 63 · 20 hours ago

Faizal Iman Sk Pulau Bait,semporna(MP Syapie Apdal) ..2013 tahun lps ,hampir 8 bulan tiada bekalan solar/elektrik...kbnykn sekolah di pulau2 di semporna mcm kandang kambing... -guru semenanjung
Like · Reply · 21 · 22 hours ago

Muhammad Najib Abu Bakar Saya boleh sahkan cikgu noorlela tu memang CONFIRM cikgu kat sana. Dia mmg kawan sy masa utm dulu. Dan dia mmg CONFIRM BUKAN penyokong pembangkang..dia takmo amik tau pasal politik pun. Tapi tu bukan point-nya. Point-nya kat sini ada jugak orang boleh kata benda ni fitnah bila dah sah2 cikgu kat sana sendiri report.
Like · Reply · 14 · 17 hours ago


0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.