-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Khamis, 26 September 2013

GAMBAR PANAS PENGAWAL KESELAMATAN ISU ISTERI MAT YO TERSEBAR

PEMBACA

Jika kita ikuti perkembangan isteri Mat Yo ini....ada beberapa perkara menarik yang boleh kita lihat dan GAMBARKAN...antara contoh terbaik ialah........TAK SEMUA TAHU NAMA SEBENAR ISTERI MAT YO kan...kan....hahahaha.......

Tak caya cuba taip nama INI SITI AISYA ADAM PADA CARIAN GOOGLE...TAK BANYAK MAKLUMAT AKAN KELUAR kan.......tapi kalau di taip "ISTERI MAT YO" atau "bini Mat Yo......tudiaaaaaaaaaaa!! 

Perkara ke dua..jika kita amati juga, hampir 90% menyebelahi pengawal Keselamatan Azman Md Nayan diatas insiden yang berlaku tak kira apa fahaman politik...semua menyalahkan isteri Mat Yo Siti Aisya Adam kerana SIKAP KURANG SOPANNYA.....

Tetapi......ADAKAH BOLEH TERJADI APABILA TERSEBAR GAMBAR EN AZMAN MD NAYAN DIBAWAH INI MAKA ANGKA 90% DIATAS akan berubah? Mungkin juga terutama yang TAKSUB KEPADA PARTI masing masing.

Golongan taksub kepada Parti ni pada pandangan penulis adalah golongan penyokong membabi buta...apa juga dibuat oleh pemimpin mereka...akan disokong 101 peratus......sebab itulah JANGAN PELIK kalau ada YANG MENYOKONG HARGA KENAIKAN MINYAK...Ehh!!

Begitu juga dalam isu gambar pemimpin...Jika ada gambar ayam bergambar dengan pemimpin BUKAN DARI KALANGAN mereka pun...mereka sanggup BERENTI MAKAN AYAM ...kalau tidak tak kan akan keluar AYAT -TAK SUKA KELUAR DARI NEGARA NI...BARANG MAHAL JANGAN BELI...Taksub lah tu namanyaa!

Tak caya?? Anda tunggu dan lihat selepas ini akan ada TUDUHAN SEPERTI DIBAWAH INI...

Azman Md Nayan SOKONG PR..........Azman Md Nayan tak sedar diri

Azman Md Nayan pengkhianat negara....

PENGAWAL KESELAMATAN ADA SKANDAL DENGAN NURUL IZZAH........

ehh!! biasa la kan...kitaaaaa tau lama dahhh!!!! 



0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.