-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Isnin, 15 Ogos 2011

TIPS -KENALI MEREKA YANG TAK PUASA

PEMBACA
Dah sampai hari ke 15 kita berpuasa, mesti banyak pengalaman dan kenangan lucu yang kita terjumpa samada baru berlaku, telah berlaku dan akan berlaku..adeh...meh kita TENGOK GELAGAT MEREKA YANG TAK PUASA..

1) SEBELUM BULAN PUASA, JARANG PAK HAMID PERGI BELI ROTI ATAU KEK DIKEDAI RUNCIT..BILA BULAN PUASA MESTI DIA DATANG BELI..TAPI..ER..ER..ER..PAK HAMID KATA ROTI TU BUKAN TOK DIA..TOK ANAK DIA YANG MASIH KECIL..adeh!!

2) TIBA-TIBA KAN..ADE BUDAK KECIK DATANG BAZAR DAN BELI MEMACAM MAKANAN..BAPAKNYA TUNGGU KAT KETE ATAU MOTOR DENGAN WAJAH CUAK..JADI..PARA ISTERI SILA PASTIKAN ANAK ANDA TIDAK DIGUNAKAN UNTUK AKTIVI TIDAK BERMORAL NI..ADOLAAAAAAAA..

3) TAHUKAH ANDA..CUMA PEROKOK SAJA LEH TAHU SAMADA ORG ITU PUASA KE TIDAK..ITULAH KELEBIHAN ORG MEROKOK..TIBA-TIBA BAU ROKOK DARI JAMBAN..ATAUPUN NAMPAK ASAP KELUAR..TK PUN GIGI SENTIASA BERGOSOK..ADEH..BIASALAH NAK ILANGKAN BAU ROKOK..KENA GOSOK GIGI SOKMO..TIPS UNTUK ISTERI..SILA KIRA BERAPA BATANG ROKOK SUAMI ANDA PADA TENGAHARI DAN PETANG..ADAKAH JUMLAHNYA SAMA ATAU KURANG...

4) MASA BERBUKA DIA TAK BANYAK MAKAN..CUMA MNUM JER..SEDANGKAN SEBELUM NI JIKA BERBUKA DIALAH BURUK MAKAN..HEHEHEHE

5) PALING SYOK..ADA YANG SANGGUP TAMPAL KOYOK KAT PIPI..KONONNYA SAKIT GIGI..SO TK LEH PUASA..

INGAT LO..ALLAH NAMPAK

BERMINAT JADI EJEN CELCOM BROADBAND DAN TMNET?
SEMUANYA PERCUMA ,CARI PELANGGAN DAN KOMISYEN LUMAYAN DIBAYAR OLEH TM DAN CELCOM SECARA ONLINE PADA ANDA!! KITA SAMA-SAMA DAPATKAN PENDAPATAN TAMBAHAN CARA YANG HALAL DAN DIYAKINI..

KLIK SINI

http://www.micropurple.com/online/business/join_us.asp?no=WMP13623

KLIK PANDUAN PENDAFTARAN

http://jomgelakla.blogspot.com/2011/08/panduan-pendaftaran-micro-purple-online.html

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.