-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Selasa, 16 Ogos 2011

PANDUAN PENDAFTARAN MICRO PURPLE ONLINE

PEMBACA

APAKAH PROGRAM MICRO PURPLE?
SECARA RINGKASNYA, ANDA AKAN DILANTIK SEBAGAI AGEN PENJUALAN PERKHIDMATAN INTERNET SECARA ONLINE . ANDA AKAN DILANTIK SEBAGAI AGEN YANG SAH OLEH KAMI. JIKA ANDA MEMOHON SENDIRI UNTUK MENJADI AGEN BAGI KEDUA-DUA SYARIKAT TELEKOMUNIKASI INI, PASTILAH ANDA MEMERLUKAN MODAL YANG BESAR UNTUK MENJADI AGEN, TETAPI MELALUI SISTEM INI, SEMUANYA TELAH KAMI SEDIAKAN DAN ANDA BOLEH MENJADI AGEN SECARA PERCUMA.

MENARIKNYA PROGRAM INI, ANDA TIDAK PERLUKAN KEDAI ATAU PEJABAT..CUKUP SEKADAR SEBIJI KOMPUTER DAN TALIAN INTERNET. PROGRAM INI BOLEH DILAKUKAN DIRUMAH TERUTAMA MEREKA YANG BERMINAT UNTUK MENCARI WANG SAMPINGAN DARI SUMBER HALAL DAN HASIL USAHA ANDA SENDIRI. TIDAK RUGI ANDA MENDAFTAR, MANALAH TAHU, TIBA-TIBA RAKAN ANDA, ATAU SAUDARA ANDA BERTANYA ANDA..DIMANA NAK DAFTAR TALIAN INTERNET SAMADA DENGAN STREAMYX ATAU CELCOM BROADBAND, ANDA BOLEH MEMBANTU BELIAU DISAMPING ANDA MENDAPAT DUIT KOCEK..MUDAH DAN AMAT MENYELERAKAN..
TIADA TEMPOH MASA UNTUK PROGRAM NI..SELAGI ANDA RAJIN SELAGI ITULAH ANDA BOLEH MENDAPAT PULANGAN, SEMOGA KAMI DAPAT MEMBANTU ANDA MERINGANKAN BEBAN.......INSYA -ALLAH.


KITA IKUTI PANDUAN UNTUK MEMUDAHKAN ANDA MEMAHAMINYA .


PANDUAN PENDAFTARAN NI BERTUJUAN UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN ANDA SELAIN DAPAT MENGENALKAN ANDA APAKAH YANG KAMI TAWARKAN PADA ANDA SEBENARNYA.

Contoh iklan kami ......

BERMINAT JADI EJEN CELCOM BROADBAND DAN TMNET? TAK PERLU KELUARKAN APA-APA MODAL
SEMUANYA PERCUMA ,ANDA CARI PELANGGAN DAN KOMISYEN LUMAYAN MILIK ANDA!! INI BUKAN SKIM
CEPAT KAYA SEBAB TM DAN CELCOM AKAN BAYAR UPAH ANDA..KAMI CUMA MEMBERIKAN JALAN UNTUK KITA
SAMA-SAMA DAPATKAN PENDAPATAN TAMBAHAN CARA YANG HALAL DAN DIYAKINI..

http://www.micropurple.com/online/business/join_us.asp?no=WMP13623


Langkah awal anda perlu masuk link diberi dengan klik pada perkataan warna biru, dari web tersebut turun ke bahagian paling bawah..ISIKAN EMAIL ANDA PADA KOTAK YANG DISEDIAKAN, IKUTI PROSES PENDAFTARAN SECARA PERCUMA SEHINGGA selesai.


PANDUAN UNTUK PELANGGAN.

Seperti anda sedia maklum, setelah anda berjaya mendaftar, anda layak untuk menjalankan perniagaan sebagai agen internet untuk Broadband (CELCOM) dan TMNET (Streamy,Unify dan lain-lain.

1) Pakej TMNET

Untuk pakej ini , anda boleh rujuk pada bahagian Streamyx atau berkaitan, ANDA HARUS PEKA KERANA TMNET SENTIASA MENUKAR-NUKAR PAKEJ YANG MEREKA TAWARKAN.

UNTUK SEMUA PAKEJ DALAM TM, TIADA BAYARAN YANG PERLU DIBAYAR OLEH PELANGGAN ..SEMUANYA AKAN DIBAYAR DALAM BIL OLEH PELANGGAN.

2) PAKEJ BROADBAND -CELCOM.
ANDA PERLU LIHAT BEBERAPA PAKEJ YANG DITAWARKAN OLEH CELCOM UNTUK MEMUDAHKAN PELANGGAN MEMILIH PAKEJ MANA YANG DIA MAHUKAN.

IKUTI LANGKAH YANG PERLU ANDA LAKUKAN SEMASA MENDAFTARKAN PELANGGAN.

SEBAGAI CONTOH - PELANGGAN MAHU BROADBAND CELCOM RM48 DAN FREE MODEM.

a) Minta nombor ic pelanggan -KLIK PADA CELCOM , KLIK PADA CREATE CUSTOMER VERIFICATION ......ini perlu untuk memastikan pelanggan anda TIDAK DISENARAI HITAM OLEH MANA-MANA PIHAK YANG AKAN MEMBATALKAN PERMOHONAN BELIAU DAN ANDA LAKUKAN KERJA SIA-SIA. JIKA PELANGGAN ANDA ADA SENARAI HITAM, DIA PERLU GUNA NAMA LAIN YANG MESTILAH BERUMUR 18 TAHUN KEATAS.

b) JIKA SEMUANYA OK, MINTA KETERANGAN DARI PELANGGAN ANDA

i) Nama
ii) Alamat
iii) nama ibu, adik beradik dan nombor telefon(ini untuk pengisian borang sahaja)
iv) Nama pakej yang dipilih oleh Pelanggan.

BESERTA WANG RM150 UNTUK PROSES PENDAFTARAN -PELANGGAN PERLU MEMBAYAR TUNAI PADA ANDA.

-SETELAH MAKLUMAT DIATAS SELESAI, ANDA PERLU BANK IN WANG RM150 KEDALAM AKAUN MICRO PURPLE SECARA ONLINE ..BOLEH GUNA MAYBANK2U JIKA ADA. SIMPAN RESIT BUKTI ANDA TELAH MEMBUAT PEMBAYARAN SECARA ONLINE.

- SETELAH SELESAI, ISIKAN MAKLUMAT PELANGGAN BERDASARKAN BORANG PILIHAN PELANGGAN, MUDAHNYA SEMUA TELAH DISEDIAKAN, ANDA CUMA ISIKAN MAKLUMAT PELANGGAN UNTUK PENDAFTARAN.

- PADA BAHAGIAN ALAMAT UNTUK PENGHANTARAN MODEM, ANDA DICADANGKAN GUNAKAN ALAMAT RUMAH ANDA ATAU PREMIS PERNIAGAAN ANDA, JANGAN GUNAKAN ALAMAT PELANGGAN, TELAH TERJADI KES DIMANA PELANGGAN MENIPU MENGATAKAN MEREKA TIDAK DAPAT MODEM.

-UPLOAD RESIT PEMBAYARAN BERSAMA IC PHOTOSTAT PELANGGAN YANG TELAH DIBUAT SEBAGAI PROSES AKHIR.

MUDAHKAN..BONUS ANDA AKAN DIBAYAR OLEH MICRO PURPLE , ANDA BOLEH RUJUK PADA BAHAGIAN PAYMENT

SELAMAT MENJALANKAN PERNIAGAAN.......Semoga anda berjaya.!!

Link

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.