-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Isnin, 2 Jun 2014

JANGAN KURANG AJAR!! Pesan TUNKU AZIZAH ISKANDAR ......

PEMBACA

"Orang Melayu ada adab,KALAU NAK MAKI HAMUN FIKIR DULU......Tengku Mahkota PAHANG tu suami saya,jangan kurang ajar "........Inilah antara komen Tengku Puan Pahang yang dikenali "cheminahsayang" dalam Instagram beliau. Tunku Azizah Iskandar marah apabila suami beliau dimaki hamun gara gara BOLA SEPAK. 
Pada anda yang tidak begitu kenali siapa sebenar Tunku Azizah ini, penulis sertakan sedikit info peribadi beliau. Tunku Azizah ialah anak kepada Sultan Johor yang berkahwin dengan Tengku Mahkota Pahang iaitu Tengku Abdullah YANG JUGA PRESIDEN FAM sekarang...

Dalam arena bola sepak, Tunku Azizah banyak menyokong pasukan Pahang walaupun beliau asalnya dari negeri Johor, pada penulis ini bukanlah satu isu besar kerana ianya CUMA BOLA ,tak perlulah kita pertikai ......

Umpamanya begini ,KITA LAHIR DI MALAYSIA dan PASTINYA WARGANEGARA MALAYSIA,tapi dalam bola sepak DUNIA NANTI kita SOKONG BRAZIL.....ade ke rakyat Brazil MARAH dan MAKI HAMUN kita?"

Balik pada isu, ini lampiran isu diatas,semoga jadi pengajaran......APA ANDA TAIP DAN KOMEN ada kalanya DIPERHATIKAN.......Nak ambil tindakanpun bebudak sekolah...........ALAHAIII!! 


FACEBOOK Tunku Azizah 

Ini pula dari Instagram beliau.....KLIK SINI 0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.