-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Selasa, 1 April 2014

SHILA AMZAH MEMALUKAN WANITA BERTUDUNG? PULAK DAHH!!

PEMBACA

Inilah gambar Shila Amzah yang dikatakan pakai Skirt tapi bertudung yang memalukan imej wanita bertudung. Err.....bab ni penulis tak berani nak komen sebab penulis lebih gemar baca komen.......errr.......Saksikan 

  1. Eh kenapa dress up shila amzah mcm tu?dari atas badan dah okey sampai bawah badan..pakai skirt lepas tu pakai sarung kaki T.T
  2. Shila Amzah pakai tudung tapi skirt pendek (5 Gambar): Apa sudah jadi dengan fesyen terbaru S... <--berita p="" penuh="">
  3. Blog updated: Shila Amzah bernyanyi pakai skirt pendek!
  4. betul ke shila amzah pakai skirt pendek dan bertudung masa nyanyi kat china? ke dia pakai legging kaler coklat? hahahah
  5. Shila Amzah bernyanyi pakai skirt pendek!: Aik biar betul ni, Shila Amzah memakai skirt jarang aka pendek keti...
Semoga ada penjelasan dari pihak Shila Amzah .......

1 Mesej diterima:

Biasala artis Malaysia kan banyak yang bodoh-bodoh.. Publisiti memang hebat tapi ilmu cetek. Sepatutnya sebagai public figure tunjuk la sikit contoh yang baik pada masyarakat teramai. Ni bukan sahaja masalah hubungan cinta yang ntahapahapa, pastu tindakan sebegini pulak lagi.. Kalau pakai legging pun ia tetap tak boleh diterima sebab tak Islamik langsung.. bangang betul..

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.