-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Ahad, 6 April 2014

PROFESOR IZZI HOT FM KANTOI MERABA? Pendedahan panas!

PEMBACA

Penulis tak berapa kenal Profesor Izzi Hot FM ini kecuali para pelajar dan para pelajar yang pernah dirabanya....ehh! Inilah pendedahan yang dibuat oleh seorang pelajar berkenaan Profesor Izzi ,nak kata FITNAH ada laporan polis dilampirkan sekali.

Meh kita tengok kebenaran KISAH INI .......

Isunya bermula dengan petikan berita dibawah.....

Ini laporan polis yang telah dibuat.




Ini pula kenyataan beberapa pihak yang mungkin terlibat.

LoL prof izzi. Masa dia kat uitm dungun dulu pun dah macam pernah dgr cerita mcm tu. Euw.
  1. kwn sy kat uitm dungun prnh kena mcm ni. Bt report kt pihak atasan, xde respon. Si izzi gila sex tu kne tkt kat arau.
  2. klau xikt apa yg dia nk. Dia akn fail kan paper. Mengata kt dlm klas. Jahat...
  3. dari Dungun sampai ke Arau dia buat hal. Stupidnya perangai so called prof ni.


Ini dari Twitter Profesor Izzi pada 4 April .......Peliknya LINK FACEBOOK BELIAU DAH HILANG......

(An-Nisaa’: 78) : Di mana jua kamu berada maut akan mendapatkan kamu, sekalipun kamu berada dlm benteng yang tinggi lagi kukuh


Apapun semoga isu ni diselesaikan dengan cara yang baik....Amin!

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.