-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Selasa, 26 November 2013

KANTOI FACEBOOK ! BUAT DUIT GUNA GAMBAR DAN VIDE0 SEKS.......

PEMBACA

Ramai juga yang bijak menggunakan Facebook untuk meraih pendapatan ,tetapi ada juga yang TERLAJAK mengambil KESEMPATAN untuk meraih pendapatan. 

Apa yang ingin didedahkan disini ,kemungkinan gambar YANG DISALAHGUNA kan dibawah untuk meraih keuntungan itu milik anda,rakan anda ataupun orang yang anda kenali...jadi AWAS!
Oklah......memang diakui ,salah satu punca pendapatan yang boleh kita peroleh ialah melalui KLIK....contohnya SATU KLIK gambar atau link kita akan dibayar dengan jumlah tertentu.

Dan, teknik inilah yang digunakan oleh sebahagian orang untuk meraih keuntungan segera tanpa mengira PAHALA DAN DOSA seperti gambar diatas........

Untuk menarik minat orang klik ,pastilah GAMBAR ATAU LINK YANG BERKAITAN LUCAH kerana ini SAJA CARA YANG MUDAH dan digemari lagi disukai semua...Iyelah! Kalau letak gambar mokcik atau pun Pak Aji...nak dapat 10 klik pun susah kan ehh! Hahahaha.

Contoh Page ini.......




Inilah LINK BERBAYAR yang perlu anda lalui sebelum dapat melihat gambar diberi.....


Adehhh!! Cari rezeki cara mudah ni,tak payah guna tenaga ,cuma cari je gambar atau video  panas minta orang klik...........adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

Tapi...berdasarkan PEMAHAMAN DAN RUJUKAN PENULIS (Ad.Fly)......Link berbayar yang Page itu gunakan sebenarnya SPAM atau link yang MENIPU pengguna....padanlah mereka berdua ni bekerja sama...sama sama menipu .........!! 

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.