-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Rabu, 20 November 2013

ADAKAH SUAMI KU KANTOI KALI NII.......??

PEMBACA

"Alaaaaaa...kenapa pula tak boleh guna niii........hishh! Bengang betul Nur dengan Hp Samsun note 2 ni...masa kita nak guna masa itulah rosak...masa rosak itulah kita nak guna..ehh!

"Awak Off ke telefon.....kemain seksa nak telefonnn........." Rungut en. Somi ....

" Hp Nur rosaklah bang...". 


"Itulah......kan mudah pakai telefon TAK CANGGIH....huh!". Aduhh! Berdesing juga telinga kiri dengar En. Somi cakap cenggitu...

Selepas habis waktu kerja, Nur pun pergi ke kedai telefon untuk periksa apa PERMASALAHAN sebenar HP Nur niii...tak ori ke? Jenama Tewan ke..ehh! 

Masa Nur sampai tu...banyak juga Nur dapat CERITA PANAS DAN SENSASI ......itu baru 1 jam Nur lepak kedai telefon tu...kalau sehari mesti lagii banyak kan kisahnya....

"Mudah pakai telefon canggih niii...banyak urusan dapat dibuat...nak ambil gambar, nak online..." Amboiii! Makcik ni hebatnya...cuma Nur segan kerana hpnya LEBIH BERHARGA maklumlah kita mampu Samson note 2 jerr...mokcik ni NOTE 3 awakkk...dasat dasat!!

"Betulll.... Akak pun baru dapat KANTOIKAN suami akak tadi...katanya kat tempat kerja sedangkan akak telefon pejabat dia tak ada.....bila suruh hantar gambar....triba-TRIBA je dia cakap hp dia tak boleh ambil gambar sedangkan semalam akak dan somi beli enpon baru kat sini..."  Kata akak itu MENYEBABKAN NUR TERUS TERPERASAN...TERUS TERSENTAK DARI LAMUMAN........

"errrrrrr...Hp Note 3 ni berapa tokeyy..." 

"Haiyaa...mau tukat balu ka ..."

"Bukanlahhh.......Saya mahu belikan untuk suami saya..." Huh! Siaplah +Dukun Pasir JOMGELAKFM  kali nii...patutlah BERIAYA IYA guna Nokia 3310 ...kononnya SEBAB LEBIH SELAMAT LAH..jatuh tak pecahlahh...rupanyaaaaa....

"Dia nak SELAMAT DARI DIKESAN ".............Jeng.........Jeng...........Jeng.........

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.