-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Khamis, 24 Oktober 2013

RAYUAN PENTING DARI SUAMI ALLAHYARHAMAH NORAZITA,,,,Segera!!

PEMBACA

Jika anda prihatin dan menghormati keluarga Allahyarhamah Norazita Abu Talib seorang kakitangan Am Bank  yang dibunuh semalam ,patuhi dan ikutilah rayuan pihak keluarga beliau yang mahu gambar dan VIDEO seperti dibawah ini dipadam .

Lihatlah wajah anak dan suami beliau dibawah ,JANGANLAH KITA MENAMBAH KESEDIHAN MEREKA LAGI ....Cukuplah kita berharap PEMBUNUHNYA berjaya diberkas dan ALLAHYARHAMAH ditempatkan dikalangan orang yang dimuliakan disisi Allah.
Hormatilah keluarga mereka sebagai tanda SIMPATI kita, memang sekali imbas gambar dan video dibawah ini dapat membuktikan kejadian tersebut...tetapi apa yang lebih penting ialah PERASAAN MANGSA yang terlibat. 

Itulah yang sepatutnya kita sebagai umat islam lakukan...bukan terus menyebarkan video dan gambar kejadian tersebut. Tak semua orang boleh memberi pendapat dan komen yang baik tentang perkara ini...mungkin akan ada yang MENGUTUK ARWAH dan dosanya KITALAH TANGGUNG.........


Ekoran posting ini,kami dikecam kerana KONONNYA CAKAP TAK SERUPA BIKIN dengan adanya gambar allahyarhamah Norazita . Ingin kami jelaskan disini, gambar diatas ialah gambar keluarga dan seperti kita juga, sekeping gambar itulah yang akan menjadi kenangan pada yang telah tiada. Dan KENYATAAN Suami Allahyarhamah adalah merujuk kepada gambar kejadian tersebut seperti petikan dibawah ini.

Gambar video?? Kami cuma ambil imej untuk membuktikan video ini memang SEDANG DISEBARKAN dan ianya cuma gambar jarak jauh .

Oklah...MANA LEBIH ZALIM pada pendapat anda  dengan berita dibawah......

Laman web ini memaparkan kenyataan SUAMI ALLAHYARHAMAH ......

Tetapi TIDAK PUN MEMADAM VIDEO KEJADIAN TERSEBUT DARI LAMAN WEB MEREKA?? Apakah mereka bertanggung jawab atau kami yang tidak bertanggung jawab??

 Editor +Nur Camelia Huda 

                                   ALFATIHAH............


0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.