-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Sabtu, 23 Mac 2013

PELIK! HETTY SARLENA CUBA TUTUP AIB DIRINYA

PEMBACA
Minggu lepas kami ada keluarkan artikel aksi mesra Hetty Sarlene yang anda boleh klik disini.


Gambar dan aksi panas Hetty ini telah juga dipaparkan dalam laman dan blog popular yang lain.....Ekoran dikutuk dan dikata maka Hetty telah keluarkan kenyataan seperti berikut.

Pelakon Hetty Sarlene Abdul Hamid, 29, memaafkan individu yang menyebarkan foto ‘aksi berani’nya dengan teman lelaki di Internet, beberapa hari lalu.

Menerusi laman sosial Instagramnya hari ini, pelakon drama bersiri Sembilu dan Si Capek itu berkata, dia percaya pada hukum karma.

“Pada orang yang telah mencuri foto atau memuat turun foto saya tanpa izin, saya telah maafkan kamu. Alhamdulillah, awak telah memikul dosa saya dan awak jawablah nanti di akhirat,” katanya sinis.

Menurut pelakon yang berasal dari Singapura itu, dia tidak berasa tertekan dengan apa yang dilakukan oleh individu yang tidak bertanggungjawab menyebarkan fotonya bersama lelaki yang bakal dikahwininya itu.

“Kenapa mereka perlu menyebar foto-foto saya bersama lelaki yang bakal menjadi suami saya? Adakah mereka cemburu melihat hubungan kami yang sempurna?

“Apakah mereka ingin menjatuhkan saya? Apa pun mencuri itu tidak baik kerana semua foto itu hak saya. Saya menerima permintaan berkawan dengan sesiapa sahaja menerusi Instagram tetapi menyebarkan gambar saya tanpa kebenaran adalah sesuatu yang salah,” katanya.

Hetty yang popular dengan lagu Sangsi Asmara berkata, dia tidak kisah menjadi bahan gosip di Internet kerana orang yang terlibat juga menanggung dosa itu.

“Bergosiplah. Alhamdulillah, saya tidak rugi apa-apa pun,” luahnya panjang lebar. 

DAH BACA?? Yang menarik ialah......dia menyalahkan individu yang menyebarkan gambar tersebut SEDANGKAN DIA YANG UPLOAD @muat turun gambar tersebut untuk tatapan umum....

DAN PALING BAIK .......Hetty TAK RASA BERSALAHPUN DALAM ISU GAMBAR DIA DAN BAKAL SUAMINYA ITU.......yang salah ialah Instagram dan individu DAN KITA!! tersebut.....hahaha


0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.