-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Rabu, 20 Februari 2013

ADAKAH INI DALAM MASJID? Atau Simajid buat FITNAH

PEMBACA

Fitnah adalah senjata paling fofuler digunakan untuk meraih sokongan tapi selalunya Fitnah yang dibuat itu TIDAK KENA tapi kena pada batang hidung sendiri.......

Saksikan sekeping gambar bersama tajuk tajuk yang boleh dianggap fitnah.......


1) Apakah ruang dalam gambar ini dalam  masjid? Setahu penulis, memang ada dewan atau bilik khas yang digunakan untuk pihak pengurusan Masjid...jika tidak salah ....apa salahnya dengan tindakan MP Serdang ini?  

2) APAKAH intipati ceramah yang disampaikan oleh MP Serdang ini?? Adakah blogger itu dapat membuktikan apa intipati yang MP TEO Nie Ching sampaikan hingga berdegar dikata tazkirah!! Adakah ahli ahli masjid yang berada dalam masjid semasa TEO memberi Tazkirah ni BODOH BODOH BELAKEE? 


Apa blogger ni akan kata pula , kalau berdasarkan teknik GAMBAR diatas.....

PENULIS KATAKAN .....   "Ini kalau dato Najib tak naikkan tahap aku jadi menteri memang aku toreh dengan pisau macam ni....."Ahmad Maslan .

Sebab cuma melalui sekeping gambar saja KITA BOLEH BUAT ANDAIAN MACAM MACAM .......

Sekarang lihat pula gambar yang sama digunakan .....KONONNYA MEMPERTAHANKAN KESUCIAN ISLAM......TAPI anda baca ayat blogger ini dan komen komen pengikut mereka....LUCAH YANG MELAMPAU!! Kalau dizaman Tun Dr. Mahathir kita boleh gunakan teknik ini seperti  gambar KULI pakai tengkolok salib.........

TAPI SEKARANG TIDAK LAGI BRO....guna cara lainlahhh!

PENAJA Artikel ....Sila Klik


0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.