-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Isnin, 19 November 2012

‎-TIPs PUJUK LELAKI-

PEMBACA

MERAJUK DAH BEGITU SINONIM DENGAN PEREMPUAN TAPI HARUS DIINGAT... ORANG LELAKI JUGAK BOLE MERAJUK DAN MINTA DIPUJUK... BAGI YANG MASIH TERCARIK CARIK TIP NAK PUJUK BOYPREN ATAU SUAMI, CUBA BACA TIP2 KAT BAWAH NI.. KALAU BERANI CUBE LE BUAT.. hehe

*Macam biasa... Perempuan memang terer bab-bab ayat manis dan teknik mengeluarkan air mata... Kita ayat je suami atau boypren kita sambil berlinangan air mata, kompom dia tak merajuk dah.

*Kalau pompuan merajuk, lelaki kasik bunga kan? tapi kalau lelaki merajuk takkan kita nak kasik bunga jugak, kalau kes cenggini, kita kena tengok hobi boypren kita. Kalau suka kereta kasik tayar.. Kalau suka mancing kasik ikan... Errrrr...

*Untuk menggembirakan semula hati lelaki, kita kena lah BERKORBAN sikit.. Contohnya pengorbanan paling besar biorkan dia BERPOYA-POYA dengan pompuan lain. Kalau dia dah happy, musti dia tak merajuk dah..

*Sekali-sekala, kita pulak belanja dia bila dating. Ini asyik dia je yang belanja. Belanja bukan sikit-sikit taw... Sekurang-kurangnya habiskan terus duit simpanan tu. Duit boleh dicari, boypren mana nak cari kan? Bila dah elok nanti giliran kita pulok abiskan harta dia... Miahahaha!!

*Cuba cubalah buat kelakar tapi jangan lah kita buat kelakar tahap boleh membunuh pulok. Kelakar yang simple macam dari belon, kita boleh jadikan bentuk bunga ke.. Pedang ke.. Alaaaaa macam badut...memang badut pun kan...

*Buat-buat nak carik lelaki lain, musti dia tak merajuk dah tapi dah dia elok tu jangan pulok kita carik jantan lain betul-betul!

EDITOR NUR 

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.