-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Sabtu, 20 Oktober 2012

PENTING :TIPS KUASA RAKYAT ELAK SAMAN AES

PEMBACA

Jika bantahan dari ahli Parlimen dari BN dan pembangkang sendiri macam tak di hiraukan oleh kerajaan untuk menangguhkan SAMAN AES INI , kini tiba masanya kita pula bertindak ,jangan INGAT RAKYAT BUTA ILMU .......kita bukan nak ajak pergi berperang..ANGKAT SENJATA, cara tu tak dipakai lagi..tapi kita lawan guna ILMU .......barulah RAKYAT CERDIK!! 

Banyak kenyataan yang dikeluarkan termasuk oleh JPJ -ALASAN UTAMA IALAH UNTUK MENGELAKKAN KEMALANGAN ATAU MENGURANGKAN KADAR KEMALANGAN.....BAIK! KITA TERIMA .....Sebab tiada siapa pun dalam dunia ni bila memandu NAK KEMALANGAN !! Ker ada yang naik kereta bawa keluarga lepas tu sesaje pergi LANGGAR SUPAYA KEMALANGAN SAMPAI MATI?? Tak ada pun kan...

GUNA ILMU yang penulis katakan tadi ialah kita gunakan PERISIAN YANG DAPAT KESAN AES ......ulang lagi sekali PERISIAN ATAU SOFWARE YANG BOLEH KESAN KEDUDUKAN AES...MAKSUDNYA jika didepan kita tu nanti ada kamera AES, kita akan terima ALERT ATAU AMARAN DARI GPS ATAU HP yang kita gunakan ......

Mudah bukan? Jangan esok JPJ atau syarikat pengendali SAMAN AES ini HARAMKAN PULA PENGGUNAAN PERISIAN INI , sebagaimana haramnya memakai baju KUNING ......SEBAB RAKYAT JUGA ADA ALASAN jangan ingat mereka saja ada ALASAN BILA NAK LAKSANAKAN AES....Kami RAKYAT PUN ADA ALASAN......

ALASAN KAMI.....SISTEM @ PERISIAN INI BUKANNYA NAK MENYURUH KAMI MEMANDU MAKIN LAJU? Tak kanla rakyat jadi bangang pula BILA BUNYI AMARAN DARI HP ADA KAMERA AES DIDEPAN , Rakyat akan memandu lagi laju..MESTILAH KAMI MEMANDU MAKIN PERLAHAN.....Bila memandu perlahan DAPATLAH ELAKKAN KEMALANGAN DAN DAPATLAH ELAKKAN SAMAN. Kan JPJ DAN SYARIKAT PENGENDALI  dah dapat targetnya nak kurangkan kemalangan dari PERISIAN YANG RAKYAT GUNA ini dan Rakyat pula selamat dari DISAMAN....win win situation!!

ALASAN KE DUA, PERISIAN NI MEMBANTU KITA BERINGAT  KERANA SUDAH HAMPIR KAWASAN YANG SELALU BERLAKU  KEMALANGAN(SEBAB JPJ KATA LETAK KAMERA AES NI DIKAWASAN KEMALANGAN KAN) JADI KAN ELOK DAN BERGUNANYA PERISIAN NI ?? TAK KAN LAH PERISIAN NI DAPAT MENJEJASKAN KESELAMATAN NEGARA? ATAU MENYEBABKAN KETEGANGAN KAUM?? 

JADI TIADA ALASAN UNTUK KERAJAAN ATAU JPJ ATAU SYARIKAT PENGENDALAI NAK HARAMKAN PENGGUNAAN PERISIAN INI KECUALI MEREKA MEMANG NIAT NAK UNTUNG DAN MENINDAS RAKYAT!!!! 

DAH FAHAM? oK KLIK SINI UNTUK MENDAPATKAN PERISIAN ALERT AES INI

KLIK SINI PULA UNTUK LIHAT LOKASI KEDUDUKAN KAMERA AES 

RAKYAT RAKYAT YANG ADA KEMAHIRAN UNTUK CIPTA PERISIAN MACAM NI DI ALU ALUKAN .....TOLONG MENOLONG DAN KITA SAMA SAMA TUNJUKKAN KUASA RAKYAT!!

KLIK SHARE ATAU LIKE UNTUK KONGSIKAN ARTIKEL 
ini supaya kita bantu sesama kita ....

Photobucket

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.