-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Isnin, 30 Julai 2012

TIPS Download lagu kegemaran murah dan cepat

PEMBACA
Anda suka download lagu kegemaran dan simpan dalam Komputer atau Telefon? Jika Iya, Kami ada cara mudah dan cepat untuk proses ini yang tiada spam MAHUPUN SPAM tayar, tiada IKLAN dalam laman web ini, SANGAT MUDAH DIGUNAKAN DAN MESRA ALAM .
Selama ni bila kita nak download lagu, memang banyak website yang boleh digunakan,tetapi kebanyakkan nya adalah website berbayar yang bila kita nak download kena bukak satu tingkap ke satu tingkap, ataupun kena bayar la pulok nak download lagu kegemaran anda tu....tapi jangan risau kita ada tips mudah DAN MENYERONOKKAN .....PALING SERONOK ANDA BOLEH CARI LAGU APA SAJA DARI YOUTUBE dan di download (KECUALI LAGU YANG BERLESEN lah) 

MULA MULA ANDA KLIK LINK INI  DISINI 

Rujuk Paparan di atas, terdapat satu RUANG PADA KOTAK KOSONG UNTUK KITA ISIKAN LINK LAGU DARI YOUTUBE YANG HENDA KITA DOWNLOAD.KURANG FAHAM? Ikuti langkah dibawah.

-Memula anda masuk kedalam Youtube bukan tiub tayar, pilih lagu kegemaran yang hendak anda download. Dari situ anda copy link lagu tersebut macam arahan dibawah.
GUNAKAN ARAHAN COPY PADA yang bertanda merah.

Setelah anda copy link tadi, masuk semula ke sini  ,sekarang paste KAN LINK YANG KITA COPY TADI DALAM KOTAK yang disediakan oleh penganjur miahaha.

Seterusnya klik pada CONVERT VIDEO untuk dapatkan arahan seperti dibawah. (Jika lagu anda pilih itu berlesen dan perlukan kebenaran, anda pandai pandailah cari link lagu anda itu yang percuma. 

LANGKAH AKHIR, KLIK DOWNLOAD UNTUK DAPATKAN LAGU KEGEMARAN ANDA. 
Mudah kan!!

Photobucket

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.