-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Sabtu, 19 Mei 2012

TIPS- Papan Kekunci @ Keyboard Laptop notebook rosak

PEMBACA

Jika keyboard atau dikenali Papan Kekunci Notebook @Laptop tiba triba rosak,mesti kamu SAKIT HATI sampai makan hati lebih lebih lagi disaat kamu sedang seronok KOMEN MENGOMEN DALAM FACEBOOK ATAU CHATROAM . Bila berlaku kerosakan Papan Kekunci bolehlah diibaratkan KITA MENJADI BISU ,cuma boleh melihat tapi tak boleh MENJAWAB hahahaha. 
LEBIH SAKIT JIWA LAGI Keyboard kamu rosak disaat kita "KEKURANGAN WANG" ,faham sajalah nak ganti Papan Kekunci @Keyboard ni RM RATUS RATUS JUGA , macam mana nak buat JIKA INI BERLAKU? Nak pergi jumpa bomoh atau dukun? Tak perlu kerana kita ada TIPS MUDAH DAN MURAH BELANJA hahahaha.
Kamu cuba perlu dapatkan Keyboard @ Papan Kekunci External ataupun lebih mudah lagi yang digunakan pada PC komputer saja dan sambungkan pada USB port pada Laptop atau Notebook, NAH! Selesai masalah hahahahaha.
Jika tak ada Keyboard ,pergilah beli TAPI PASTIKAN KAMU BELI "USB KEYBOARD" Kerana kebanyakkan laptop @ Notebook baru lebih mudah menggunakan fungsi USB kerana ianya 'BOLEH DIGUNAKAN SECARA SUKARELA ATAU PLUG N PLAY " . Nak jimat lagiii? Boleh gunakan terus KEYBOARD @ Papan kekunci itu selamanya jika mahu ikut kemampuan KEWANGAN sendiri, kos Keyboard @ Papan kekunci USB cuma sekitar RM25 KEATAS !

ANDA MINAT BISNES SECARA ONLINE ? PASTINYA KAMI TIDAK MENAWARKAN SKIM CEPAT KAYA KERANA KAMI BUKAN KAYA ..CUBA KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT MENJADI EJEN JUALAN ONLINE PERKHIDMATAN INTERNET SEPERTI STREAMYX DAN CELCOM BROADBAND SERTA LAIN LAIN PRODUK TIDAK TERMASUK DONALD DUCK MIAHAHA
http://www.tagter.com/web/join_us.asp?web=KEDAIJOMGELAK&fid=2542725412553&wm_menu=JOIN%20US

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.