-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Selasa, 27 September 2011

AWAS KAUM WANITA!! KAMERA TERSEMBUNYI

PEMBACATAHUKAH DAN SEDARKAH KITA, SEMAKIN MUDAH DAN CANGGIH SATU-SATU TEKNOLOGI ITU..KEHIDUPAN KITA SEMAKIN DALAM BAHAYA..SEBABNYA SUDAH MENJADI LUMRAH SEBAHAGIAN MANUSIA MENGGUNAKAN KECANGGIHAN TEKNOLOGI UNTUK MEMPERGUNAKAN ORANG LAIN..MENGGANGGU HAK PRIVASI ORANG LAIN..LEBIH TERUK LAGI ADA YANG SANGGUP MENJATUHKAN MARUAH ORANG LAIN..

SELALUNYA GOLONGAN SASARAN MEREKA PASTILAH KAUM WANITA..DISINI NUR INGIN KONGSIKAN BEBERAPA TIPS UNTUK MENGELAKKAN ANDA TERPERANGKAP DAN TERJEBAK DENGAN SINDIKET GAMBAR LUCAH, ATAUPUN KITA DI INTAI TANPA SEDAR.

DIMANA MEREKA MUDAH UNTUK MERAKAM SECARA CURI AKSI DAN BENTUK BADAN KITA? PASTILAH DALAM BILIK PERSALINAN (CHANGING ROOM) DAN TANDAS.

 A)BILIK PERSALINAN PAKAIAN .

TIPS UNTUK MENGESAN KEHADIRAN KAMERA TERSEMBUNYI DALAM CHANGING ROOM.. ANDA BOLEH IKUTI LANGKAH DIBAWAH TANPA PERLU MELANGKAH KEMANA-MANA..DUDUK DAN BACA SAJA..Toink!!Toink!!

-           CUBA BUAT PANGGILAN DARI TELEFON BIMBIT ANDA..tapi pastikan TOPAP ade le ye..isk!!iskkkkkk.
-           JIKA ANDA GAGAL MEMBUAT SEBARANG PANGGILAN DARI DALAM BILIK ITU..INI BERMAKNA ADA KAMERA TERSEMBUNYI DISITU..SEBAB AKAN BERLAKU GANGGUAN KABEL FIBER OPTIK SEMASA ANDA MEMBUAT PANGGILAN DARI ENPON.B) CERMIN DALAM TANDAS,BILIK TIDUR, BILIK HOTEL,BILIK PERSALINAN DAN LAIN-LAIN.

UNTUK MERAKAM ATAU MENGINTAI ANDA ..DUA CERMIN AKAN DIGUNAKAN..SATU CERMIN BETUL DAN SATU LAGI CERMIN PALSU..MEREKA BOLEH LIHAT KITA..TETAPI KITA TIDAK BOLEH LIHAT MEREKA..bahaye kan!!

JADI MACAM MANA KITA NAK TAHU SAMADA CERMIN ITU BETUL ATAU TIDAK? CARANYA MUDAH SAJA..IAITU

1.        sentuhkan  jari telunjuk anda di permukaan cermin yang ada didepan anda.
2. Amati hujung kuku jari anda dengan bayangan yang dihasilkan oleh dari cermin tersebut
3. Apakah hujung kuku jari anda dengan bayangannya terdapat gap/jarak beberapa milimeter atau malah saling rapat atara satu sama lain.
4. Jika hujung kuku jari anda dengan bayangannya dipisahkan jarak beberapa millimeter (Bergantung ketebalan kacanya) bererti itu adalah cermin biasa.
5. Jika hujung kuku jari anda dengan bayangannya saling rapat antara satu sama lain bererti itu adalah cermin  pandang tembus, sebaiknya anda segera tinggalkan cermin tersebut untuk mengelak dari mata-mata yang mengintai privacy anda.

HATI-HATI KAUM WANITA SEMUA..
 Editor Nur .

BERMINAT JADI EJEN CELCOM BROADBAND DAN TMNET? SEMUANYA PERCUMA ,CARI PELANGGAN DAN KOMISYEN LUMAYAN DIBAYAR OLEH TM DAN CELCOM SECARA ONLINE PADA ANDA!! KITA SAMA-SAMA DAPATKAN PENDAPATAN TAMBAHAN CARA YANG HALAL DAN DIYAKINI.. 
KLIK SINI
http://www.micropurple.com/online/business/join_us.asp?no=WMP13623KENALI APAKAH PROGRAM INI DAN PANDUAN PENDAFTARANhttp://jomgelakla.blogspot.com/2011/08/panduan-pendaftaran-micro-purple-online.html
  

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.