-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Selasa, 28 Jun 2011

TAK BOLEH MAKAN DISINI

PEMBACA

Saiful Othman dan Apit Jojo telah BERCADANG menghadirkan diri mereka disatu taman tema untuk mandi manda dan bergurau senda. OLEH KERANA KEDUANYA KEDEKUT, MEREKA BERCADANG UNTUK MEMBAWA BURGER PERISA KICAP YANG DISOROKKAN DALAM BEG GALAS MASING-MASING..

TIBA HARINYA, SAMPAILAH MEREKA KE TAMAN TEMA TERSEBUT, DENGAN BERPAKAIAN RENANG, MEREKA BERDUA MANDA SEPUAS HATI SEHINGGA TERASA LAPAR..lalu mereka pun cari tempat yang agak tersembunyi iaitu dibelakang tandas untuk makan Burger perisa Kicap masing-masing.

Sedang molek mereka makan Burger, tiba tiba....

" Hoi..Encik encik berdua..TIDAK DIBENARKAN MAKAN MAKANAN SENDIRI DALAM KAWASAN NI..Kan dah ada Notis DI PINTU MASUK tu". SERGAH GUARD YANG BERNAMA SAM SIN DENGAN SUARA YANG AGAK LUNAK MERDU..

SAIFUL OTHMAN DAN APIT JOJO SALING BERPANDANGAN SATU SAMA LAIN......DENGAN SELAMBER SAIFUL OTHMAN AMBIL BURGER APIT JOJO DAN APIT JOJO AMBIL BURGER SAIFUL OTHMAN SAMBIL BERKATA....

" OK..SEKARANG SAYA TIDAK MAKAN BURGER SAYA SEBAB SAYA MAKAN KAWAN SAYA PUNYA, KAWAN PULA MAKAN BURGER MILIK SAYA..............

kata-kata itu menyebabkan Sam Sin terus berhenti kerja jadi Guard dan menceburi bidang penternakan Muzik...

Makaseyyyyyyyyyyyyyyyy..


0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.