-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Isnin, 16 Mac 2015

AKSI PERGADUHAN DITENGAH JALAN YANG SEMPAT DIRAKAM

PEMBACA
Aduyai...lepas mandi pun nak kongsi gambo,BANGGA  ke dik orang tengok ??
#kantoiidentiti
#jadiviral

Bak kata orang, nak bergaduh pun janganlah sampai menyusahkan orang...bergaduhlah tepi jalan,kesian orang nak pergi kerja....adehh!


Menurut cerita,kejadian berlaku di PJ dan melibatkan 3 lelaki India ......tapi ada sesuatu yang menarik penulis nak kongsi kan apabila kita melihat sesuatu kejadian terutama melalui gambar.....



Persoalan biasa yang akan kita tanya pada pemilik gambar.

kat mana ni?
knp ni
ni klindan dgn driver gaduh ke apa?
ni filem mamat khalid ke?

Kemudian PERSEPSI KITA TENTANG KEJADIAN YANG DILIHAT.

ni mesti yindia ni
shooting kat mana tu?
ada tikam kelar bagai tak?
haha Yindia memang camtu.
yang kayuh basikal tu tak kena pukul sekali ke?
the driver and the kelindan ke tu? Mesti kes taknak tongtong bayar minyak/tol
apa kesudahan? Ada darah tak?
damn! Bunuh bunuh tak? Pleaseeee

Yang teruk MENJAWAB PASTILAH TUKANG KONGSI GAMBAR, kadang kala perlu ulang jawapan yang sama.......adeh!!

kt pj jeww..exciting okay. Not everyday u see this
takde. Hempuk pakai batu je. Yg pakai baju tu dah berdarah2
ada satu benda je x cukup. Todi.
hahahahaha tak seronok lah kalau leraiii..i was enjoying myself
yindia biasa lah drama kuat
ada 3 org dlm.lori tu. Driver je x gaduh
buat filem buat apa i ambik gambar
tak tgk sampai habis. Rasanya tak kot. Pukul pakai batu besar tapak tgn je
actually there were 3 ppl inside. Driver jadi pom pom boy.



PENULIS YAKIN, jika anda pun melihat gambar yang sama seperti diatas, itulah persoalan persoalan yang akan ditanya.....betul tak? Hahahaha........apapun jangan gado tengah jalan macha...


Lazada Philippines #jadiviral #jadi hashtag viral #kantoi #kantoiidentiti #jomgelakfm #mudahterhibur #kantoiseranggoogle #seranggoogle

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.