-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Rabu, 31 Disember 2014

VIDEO YUNA PADA 2006.....DATIN ROSMAH edisi banjir

PEMBACA

Banyak orang melihat kejayaan seseorang itu selepas dia berjaya, amat sedikit orang yang melihat kesusahan seseorang itu untuk berjaya.


Semoga video rakaman Yuna pada tahun 2006 dibawah mampu memberi suntikan semangat pada anda, bukan mudah nak BERJAYA tanpa kerja keras kerana kita bukan anak orang kaya!

  

Quotes from yuna old myspace - ''Yes, I went for OIAM season 1 audition (dah lama sangat dah ni) and I was accepted into Top 80, then I got into Top 40 and then I didn't get through the Top 20. The judges supported me through out my days joining the OIAM team and I had fun, i was not rejected by the judges because of my image. They were actually very nice to me and very supportive of me through out the show. The crew pun baik sangat. I didn't get through because I was not good enough as a singer, and the Top 20 contestants that the judges picked were REALLY GOOD and well deserved. Itu je. =)''

Ini pula video yang kembali dikongsikan oleh ramai pengguna media Internet terutama sejak banjir melanda negara kita.......sedap jugak suara Datin Rosmah ni kan ......



0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.