-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Sabtu, 27 September 2014

GEMPAR !! GOOGLE BOLEH KESAN DIMANA KITA.........Ambil perhatian!

PEMBACA
Camne nak sebut nama ke empat tu??? 
Zaman semakin canggih,teknologi yang ada pun kadang kala boleh menakutkan kita kerana akan ada  sebahagian manusia gunakan teknologi kearah keburukan ,seperti bukti penulis beri dibawah.


Tidak mustahil suatu hari nanti kita tidak dapat bersembunyi ,diri kita diperhatikan........nampak ngeri kan? Saksikan bagaimana penulis mahu melihat kedudukan En. Bos di  Bandar Tun Razak Pahang dan Pn. Editor di kawasan rumahnya di Johor...


Lokasi Bandar Tun Razak Pahang






Lokasi Taman Skudai Johor Baharu 




Ini pula di Jalan Imbi dimana penulis boleh bergerak melalui jalan tersebut hingga melihat disekeliling bangunan dan jalan disitu......





Tak perlu pergi kesana penulis boleh dapat gambarannya melalui Google Street View......macam penulis beritahu diatas,suatu masa nanti IMEJ YANG DIPAPARKAN ADALAH LIVE dan dikala itulah akan ada pihak menggunakan google street view untuk keburukan.....

Nampak menarik kemudahan ini tapi bahaya kan........

KLIK SINI

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.