-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Ahad, 18 Mei 2014

18SX ADOIIIIIIIIIIIII!!! 3 GAMBAR WANITA TELANJANG ATAS JALAN PULA TERSEBAR

PEMBACA

Kan betul penulis beritahu sebelum ni ada ketikanya satu satu kejadian itu akan berkait kait, contohnya semalam gambar WANITA SOLAT diatas jalan tersebar ,hari ni tersebar pula dalam media sosial WANITA BERTELANJANG......

Semasa berita wanita bersolat dibawah disebarkan, ramai yang kata ini PHOTOSHOP dan edit,ramai juga MENEKA DALAM KESAMARAN apa yang terjadi , baca sendiri ulasan dari Mymetro tentang wanita bertudung dibawah ..... 

Kuala Lumpur: Wanita yang ditemui di atas jejantas berhampiran Bangunan Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) kerana menunaikan solat dan membaca al-Quran memberi alasan berbuat demikian selepas mendapat alamat melalui mimpi.
Ketua Polis Daerah Dang Wangi, Asisten Komisioner Zainuddin Ahmad, berkata kejadian selepas pihaknya menerima maklumat dari orang awam, pada 1.30 petang Sabtu. 
"Anggota polis yang melakukan penugasan am bergegas ke lokasi kejadian kerana bimbang wanita itu akan dilanggar kenderaan sebelum membawanya ke Balai Polis Tun HS Lee.

"Dia kemudiannya dihantar ke Unit Psikiatri Hospital Kuala Lumpur (HKL) untuk pemeriksaan kesihatan," katanya ketika dihubungi.

Katanya, wanita itu dikenali sebagai Anita Shiar, 27, warga Indonesia dan tiada sebarang dokumen pengenalan diri ditemui padanya malah maklumat juga diberikan secara lisan.

Difahamkan, gambar wanita itu menjadi viral di laman sosial lewat petang tadi sehingga menimbulkan tanda tanya orang ramai.

Dibawah ini pula yang baru tersebar, jika kita lihat pada TIANG TNB (Macam perli jer tarif nak naik hahaha) dan signboard TERTULIS SUNGAI BURUNG......kat sini kan kan kanGambar dari Mynewshub

Esok pe plak yeee??

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.