-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Jumaat, 18 April 2014

GAMBAR FESYEN AKSI 18SX DI MID VALLEY DITEMPAT UMUM TERSEBAR!

PEMBACA

KEMAS KINI ........Adeh! Rupanya ada yang tak percaya pertunjukan fesyen ni berlaku dalam negara kita...NAH! PENULIS UPDATE LAGI GAMBAR dan info terkini untuk rujukan anda ...dosa tanggung sendirikkk!


Adakah fesyen LUCAH yang boleh dianggap melampau dibolehkan sekarang? . Anda saksikan gambar gambar dibawah ,kemudian fikirlah jika anda pergi ke Mid Valley membawa anak dan NAMPAK AKSI "Fesyen maut gilerrr" seperti ini depan mata, apa reaksi anda?

Apa jua alasan diberi, ianya tidak dapat diterima KERANA IANYA DIAKAN DITEMPAT UMUM apatah lagi dalam sebuah PASARAYA yang tetamunya pelbagai peringkat umur, budaya dan agama........


Lingerie fashion show in Mid Valley - seriously?! Kat tengah khalayak ramai pulak tu. Am I the only one who is shocked & disturbed by this?

Khabarnya kat Mid Valley td ada fashion show separuh bogel secara trbuka. Tak apa, Malaysia kan negara sekular.

RT : Model-model separuh bogel sedang memperaga Lingerie di Mid Valley Megamall.Boleh (cont)

Sudahlah hari tu kita terdengar kisah ORANG DIGIGIT TIKUS semasa tengok wayang di Mid Valley,kita ada pertunjukan fesyen seperti dibawah plak.........

Kalau mengikut link laman web yang telah dipadam ini, adakah ini untuk MELAWAT MALAYSIA MAKSUDNYA? 





































0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.