-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Ahad, 26 Januari 2014

PENIPU NIAGA ONLINE YANG KANTOI........Hebahan am.....

PEMBACA

-khas untuk anda yang selalu beli secara ONLINE dan yang menjalankan perniagaan ONLINE...Elakkan penipuan!!!

Menjalankan perniagaan secara online sudah semakin diterima oleh sebahagian pengguna dalam negara kita KERANA IANYA DAPAT MENJIMATKAN kos dan masa.....cuma duduk dirumah saja barang dah sampai....

JADI  ramai juga yang melibatkan diri berniaga secara online ini kerana kosnya murah dan mudah....tak perlu sewa bangunan dan lain lain kos, cuma ada INTERNET DAN ADA PRODUK sendiri atau orang lain... DAH BOLEH NIAGA........ 


TETAPI MALANGNYA........ada segelintir manusia yang cuba merosakkan perniagaan online dengan MENIPU..........Penipuan mereka ini sedikit sebanyak AKAN menjejaskan rakan rakan niaga online yang lain.......

Berpandu pada faktor itu, penulis amat setuju apabila ada pihak yang SEDIA MEMBANTU para peniaga online dan pengguna seperti anda dengan membuat HEBAHAN MEDIA SEPERTI PAGE PAGE DIBAWAH.........



SEKURANG KURANGNYA kita ada tempat untuk mendapatkan maklumat tertentu dan kita saling bantu membantu ......

LIKE PAGE MEREKA dan KONGSIKAN...... KLIK SINI 

LAGI SATU PAGE - KLIK SINI

1 Mesej diterima:

Tumpang iklan jap. Ingin tambahkan income sampingan Rm900 sehari tanpa modal??? Drpda kita berFB, berWechat, berWhatsapp tanpa menghasilkan apa2...Apa kata kita sambil2 cari income guna laman sosial kita...xrugi pun..Saya nak berkongsi 1 program dari US yg blh buat income sampingan..FREE MODAL, TIADA BAYARAN, XTIPU MUSLIHAT (kalau anda rasa program ni menipu, anda xrugi apa2 sebab xda sesen pun yg anda keluarkan utk join prgram ni)..Tak perlu cari orang,xperlu jual barang@beli barang....Syarat kelayakkan ada FB,WECHAT,WHATSAPP@apa2 saja laman sosial anda....Caranya; open link di bawah..lepas register anda dapat 25usd X 3.4=Rm85...selepas itu anda akan dapat link anda sendiri..So apa tunggu lagi??? Copy ayat2 ni paste kan ke FB @apa2 saja laman sosial yg anda guna....Setiap orang yg buka link anda,anda akan menerima ganjaran sebanyak 10usd X 3.4=Rm34..mudahkan??? Duit anda blh pilih samaada duit masuk acc bank@cek akan di pos ke alamat rumah anda....REGISTER SEKARANG...Click sini>>>> http://jobandcash.com/?share=133891

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.