-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Khamis, 5 Disember 2013

UPDATE! BUDAK NI PENING AAAA PASAL BANJIR....... BANTUAN ANDA SEGERA!!

PEMBACA

Apa perasaan mangsa banjir dan anda sendiri yang mengikuti keadaan terkini banjir bila terbaca STATUS dibawah ini........

... Sehari dua heboh dalam fb Kuantan dilanda banjir besar ,macam macam gambar Ada,tetapi pagi ni dalam fb elok aje pic helicopter mendarat kat Tenggah Padang kat bandar Kuantan yang dikatakan banjir ,tak nampak banjir elok aje kereta bergerak,so betul ke banjir,Baru baru ni tunjuk pic masjid kat Kuantan pahang dimasuki air banjir ,tetapi pagi ni Pulak gambar masjid yang sama tidak tengelam air pun walaupun Kawasan sekitarnya sudah tenggelam,dalam fb tulis Banyak jalan Terengganu Dan pahang ditutup laluan akibat banjir ,tetapi yang pelik elok aje masih boleh guna pergi Kuantan ,pergi terengganu,pergi kl Dan Johor guna laluan yang dikatakan ditutup tu ,so air naik sikit aje bukan teruk tetapi edit macam la banjir teruk sangat ,Jadi cukup cukup la Buat kecoh ,bukan teruk sangat air naik sikit aje ,Aduh agak agak la nak Buat cerita pun,Buat cerita konon t.n.b tutup bekalan elektrik kat Kuantan kerana banjir ,last last dalam pic elok aje API elektrik masih menyala ,Aduh cukup la heboh perkara yang tak pernah berlaku ni ,nampak sangat tak Ada kerja .








Anda begang?? Anda geram?? Ok kalau anda ada rasa macam tuu........boleh rujuk Link FB beliau dibawah ini .........cuma janganlah nak berpolitik sebab ...isu ini dikira SATU PENGHINAAN PADA MANGSA BANJIR...PADA MEDIA yang melaporkan keadaan disana......

Status terkini beliau ........

KLIK SINI 

INI LAGI SATU .........Jangan salahkan orang lain...insafi diri dik ada silap tuuu...



FACEBOOK BELIAU

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.