-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Selasa, 5 November 2013

JANGAN MELAMPAU KURANG AJAR SANGAT BRO.....

PEMBACA

Fahami betul betul tuan puan...ini bukan lagi isu politik tapi dah menjadi ISU PERANG SESAMA ISLAM hingga boleh dikatakan "SEOLAH MEMPERSENDA AGAMA SENDIRI" 

Jika ada yang mengutuk dan menghina pemimpin politik samada di pihak Kerajaan mahupun Pembangkang penulis boleh masih boleh terima,tetapi JIKA ADA yang SANGGUP MENGHINA NABI MUHAMMAD SAW disaat kita menyambut Maal Hijrah hari ni...MEMANG PENULIS  TAK BOLEH TERIMA DAN MAHU TAMATKAN SEGERA ISU PANAS INI dari merebak...


Pada yang belum tahu dan masih nak mainkan isu ini , disini penulis jelaskan semoga anda faham tak kira anda penyokong mana mana parti. Penulis takuti nanti JIKA DIBIARKAN akan ada pihak yang  "SANGGUP GADAIKAN NAMA NABI MUHAMMAD SAW semata mata nak pertahankan apa yang TIDAK BETUL!! .....

Walaupun PRU sudah berakhir, nampaknya isu ini MASIH TETAP DIMAINKAN kononnya demi maruah agama Islam, sedangkan kita sendiri sedang MENGHINA DAN MENJATUHKAN SESAMA ISLAM dengan menuduh tanpa RUJUKAN ....menuduh yang akhirnya MAKAN DIRI yang kesannya ROSAKLAH PARTI.

INILAH TUDUHANNYA .........

AKIBATNYA IANYA DISEBARKAN UNTUK MEMANASKAN LAGI ISU INI....dan pastilah yang TIDAK TAHU AKAN MEMBERI KOMEN dengan penuh emosi dan maki hamun.......tak perlulah penulis lampirkan komen BERDOSA mereka itu...kerana niat penulis nak beri penjelasan dan MATIKAN ISU INI SAJA.....Benarkah?? 

Satu peringatan...Banyakkan membaca  dan dapatkan sumber rujukan sebelum membuat SATU SATU TUDUHAN terlebih dahulu....


INILAH BENDERA ITU   SEBENARNYA, Jelaskah?? Bukankah ini bendera PANJI ALLAH!! Ker nak kata Nabi Muhammad itu SYIAH atau nak kata Pejuang Mujahidin tu Syiah? Bayangkan BERAPA BANYAK DOSA yang TELAH TERKUMPUL AKIBAT FITNAH DIATAS?? Yang dimaki dan dimarah ialah orang Islam sendiri, bukankah kita sedang BERPERANG SESAMA SAUDARA mara sendiri?? 

Mungkin ini juga punca kenapa ALLAH tidak beri kemenangan pada BN.....

Cukup cukuplah menggunakan isu AGAMA demi kepentingan politik baik BN mahupun PR, AKIBATNYA KITA JUGA BOLEH  rosak AKIDAH lalu MUSNAHLAH segala IBADAH !

Jangan pula nak SPIN , kenapa pula dibawa bendera tu dalam PRK tempoh hari......adehh! Sudahlah brooo...Polis pun dah selesaikan dalam video dibawah ini.....
TAMAT!!! 
   

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.