-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Jumaat, 3 Mei 2013

FITNAH KANTOI! ZIZAN RAJA LAWAK KUTUK BN

PEMBACA
Apabila kita mendapat satu berita, kita perlu pastikan sumber dan kebenaran berita yang akan kita sampaikan itu samada didalam blog mahupun disebar diruang Facebook atau Twitter. Kegagalan kita mendapatkan maklumat tepat kita BAKAL MENYEBAR FITNAH! 

Walaupun setakat ini Zizan belum menafikan posting beliau ini ....tetapi kita sendiri perlu peka untuk tidak terlalu gelojoh menyiarkan berita. Kesannya kita akan diaggap sama dengan pihak disebelah sana yang memang gemar menjaja fitnah.

Kita juga harus akui dan terima hakikat didalam media sosial seperti Facebook dan Twitter ramai PENYAMAR yang menggunakan NAMA ARTIS ARTIS TERKENAL .

Dan ini juga terjadi pada Zizan......Lihat inilah facebook dan Twitter Zizan Raja Lawak YANG SEBENAR.......Ini pula "ZIZAN MAHARAJA LAWAK" yang dikatakan mengutuk BN...penulis tak mahu salahkan pemilik ID ni...cuma kita perlu salahkan diri kita yang cuai dan KURANG RAJIN untuk mencari maklumat.


Terlalu banyak kesannya jika kita tidak berhati hati...penulis beri lagi satu contoh KESANnya apabila peminat yang MENGGUNAKAN NAMA ZIZAN ........


Tak pasal pasal Zizan dikutuk kononnya menyokong ARAK......

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.