-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Rabu, 20 Februari 2013

VIDEO LAWAK DARI DAPHNE IKING SEKELUARGA

PEMBACA
Penulis pun tak tahu apa itu Harlem Shake,tapi jika di cari dalam pakcik google,ianya sejenis tarian yang dikatakan untuk melawan Gangnam style....

Macam mana nak menari tarian Harlem Shake? .......anda lihat keluarga contoh personaliti tv Daphne Iking yang disertai oleh anak anak dia, suami dia dan AMAH pun join sekaki berguyang guyang.......hahaha

Hanya untuk hiburan saja video ni.......tapi memang pelik gila orang minat tarian zaman sekarang ni, dah tak ada seni....kesianlah tarian  melayu kita macam zapin ,inang dan sebagainya.......

PENAJA Artikel ....Sila Klik


0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.