-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Khamis, 28 Februari 2013

ALA KESIAN- VIDEO NG YEN YEN PULOK DIMALUKAN

PEMBACA

Fenomena NO NO NO yang dicetuskan oleh rakyat di Pulau Pinang kita merebak ke Melaka negeri bersejarah. dan pastinya Dr. Yen Yen tidak akan lupa SEJARAH DIA DIMALUKAN ini......
Ng. Yen Yen yang juga naib Presiden MCA ini telah dimalukan dalam sambutan Chap Goh Mei yang telah diadakan di Jonker Street Melaka . Dalam ucapannya beliau telah selitkan dengan ucapan BERBAU POLITIK yang menyentuh  ISU pengharaman hari Valentine ,loteri oleh PAS.

BERLAKU PERTEMBUNGAN PADUAN SUARA antara JERITAN YES DAN NO apabila Ng Yen Yen bertanya adakah pengunjung bersetuju jika BN kekal memerintah, sambutan untuk perayaan Chap Goh Mei akan dibuat lebih besar dan meriah........namun JERITAN NO lebih kuat dan lantang hingga memaksa NG Yen Yen mengarahkan krew Tarian Singa MEMUKUL GENDANG bagi menutup SUARA NOOOOOOOOOOOOOOO!!

Tapi apabila mendengar ceramah dari ahli politik berbangsa cina...satu perkataan yang penulis akan ingat........iaitu..........sebutan 

MALESEYYAAAAAAAAAAAA........Hahaha.....saksikan video ini.....Mungkinkah selepas ini tidak ada lagi ceramah ceramah DARI MEREKA kerana takut TERMALU ?
KEMBALI KE TRANUNGTKO DISINI
PENAJA Artikel ....Sila Klik


0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.