-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Selasa, 30 Oktober 2012

LIKE FACEBOOK KATEGORI YANG NGERI

PEMBACA


1. selalu muncul dalam news feed someone, takde keje nak 
buat..like jelah..( ramai yang macam ini )

2. post tu mengandungi banyak info-info berguna terutamanya tentang pelajaran, hal-hal rumahtangga dan hal-hal agama..

3. orang yang post tu lawa @ hensem dan dah lama dok stalk dia senyap-senyap.. secret admire la katakan..

4. like secara rambang saja.. kalau orang tu tulis benda-benda menarik like la.. tak pilih kasih OK..

5. tertarik dengan post tu tentang ayat-ayat puitis dan ayat-ayat cinta ( ramai yang kata ayat jiwang, still tak faham.. )

6. suka like status kawan baik sendiri.. motiff,, so dia pon boleh la LIKE status dia sekali..(lepastu gaduh wall to wall dekat FB)

7. sebab merasakan apa yang dikatakan dalam POST someone to betul!! dan kita pon tergerak nak tulis macam apa yang dia tulis, tapi dia dah tulis dulu..

8. selalu LIKE post orang-orang yang berpengaruh .. dalam erti kata lain hotstuff... bila ramai yang LIKE, kita pon teringin nak LIKE..

9. yang ni memang dah takda keja sangat.. DIA BUKAK TIMELINE sorang tu, then dia LIKE ja tak kira gambar, status, komen, semua dia nak LIKE.. *syokla tu menambahkan notifications orang..bila tgok noti , FUYYOHH 159... tapi last2 108 dari like-like seorang tu saja

10. bila dah lama updates STATUS, dia tengok orang tak like, then dia pon LIKE post dia sendiri...hahaha....oppsss!! :P

Sentiasa bersama kami di JGFM
Berhibur Sambil Berilmu



Photobucket

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.