-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Jumaat, 14 September 2012

Pendapat anda- VIDEO HINA ISLAM DIAM SAJA KAH?

PEMBACA

Semua pihak yang mementingkan kesucian ISLAM pasti berminat untuk BERSAMA SAMA MEMBANTAH FILEM YANG MENGHINA ISLAM INI? DEMO DEMI DEMO TELAH DIJALANKAN DAN DISERTAI OLEH SEMUA TANPA MENGIRA FAHAMAN POLITIK . ITU BANTAHAN DI DUNIA REALITI ATAU SEBENAR, BAGAIMANA PULA CARANYA KITA SEBAGAI WARGA MAYA HENDAK MENYOKONG BANTAHAN INI?
CUKUPKAH SEKADAR TEKAN FLAG pada VIDEO INI DAN BUAT LAPORAN ? ADAKAH YOUTUBE AKAN TERIMA ? ATAU KITA SEKADAR KOMEN MENGATAKAN BANTAHAN ?  Atau membantah melalui laman web masing masing? Memang kita WAJIB BANTAH DENGAN APA JUA CARA SEKALIPUN .......TETAPI.............
CUKUP DAN BERBALOIKAH?
KITA SAMA SAMA FIKIRKAN KERANA YAHUDI AKAN GUNAKAN PENYEBARAN VIDEO SEPERTI INI KERANA mereka TAHU  TIADA APA YANG MAMPU KITA LAKUKAN  . Lagi DI BANTAH LAGI RAMAI YANG MELIHAT SEBAB VIDEO INI SUDAH BERADA DAN TERSEBAR DIALAM MAYA.....
FIKIRKAN JIKA YANG MELIHAT ITU NIFIS IMANNYA?? ATAU ANAK ANAK REMAJA KITA? DARI SATU SUDUT IANYA SATU PROMOSI untuk Filem ini, tapi APA BOLEH DIBUAT?? JIKA TIDAK DIBANTAH MAKIN MENJADI YAHUDI NI? Dan yakinlah akan ada filem filem yang lebih teruk akan dikeluarkan oleh YAHUDI? 
Boikot Youtube?? Pasti ramai yang tidak bersetuju.....Hendak tak hendak NYAWA SAM Baciler TERPAKSA DIAMBIL.....Biar yahudi tahu menghina ISLAM dan NABI ibarat menempah MAUT!! 


Photobucket

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.