-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Selasa, 11 September 2012

BRITNEY SPEARS KENA GANGNAM

PEMBACA
Gangnam menjadi isu popular sekarang, dimana mana kita tengok ramai yang kreatif mengubah dan mengedit lagu mengikut gangnam style. Itu baru lagu tak tengok lagi yang menari ......
Ingatkan di Asia saja, rupanya Britney Spears pun minat nak belajar Gangnam dari PSY .......MENARIK ---Nasib baik Britney tak minat POCO POCO hahaha.

APA TUJUAN ARTIKEL NI? ADA 2 TUJUAN UNTUK KITA FIKIRKAN sambil layan Facebook 

Pertama betapa popularnya Gangnam style sehingga orang Barat pun minat nak belajar, padahal Gangnam bukanlan tarian tradisional Korea tapi boleh diminati ....Tiada yang mustahil kalau Zapin atau tarian tradisional kita di edit mengikut peredaran masa boleh MENJADI POPULAR .

KEDUA - Ramai yang memberi pendapat tentang Isu Gangnam ini hingga mrnjadi kecoh dalam Facebook mahupun Twitter, pada penulis ambil yang baik dan buang yang buruk, seperti kita minat lagu Mariah carey sedangkan kita tahu mariah carey tu seksi gila....tapi sekadar minat tak salah kan.

.......dari sudut kesihatan pula  MENARI NI BOLEH MENYIHATKAN BADAN MELALUI PERGERAKAN anggota badan ,tetapi biarlah kena dengan adat kita menari ,tak perlu seksi yang penting sihat.  

Dari sudut tendangan penalti pula?? Fikirlah sendiri haha

SEKADAR RENUNGAN ......

Photobucket

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.