-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Sabtu, 4 Ogos 2012

TIPS KEJUTKAN ORANG BANGUN SAHUR :))

PEMBACA
TIPS KEJUTKAN ORANG BANGUN SAHUR yg agak MENCABAR
khas utk org yg liat bangun sahur...hekkk3


1. Pegang anak jari kiri atau kanan sambil memanggil nama dia perlahan2
2. Sentuh bahu orang yang tidur tu dan goyangkan perlahan lahan sambil panggil nama dia...
3. Renjis air kat muka dia...
4. Tampar tampar manja pipi dia..
5. Tutup kipas/air cond



Tapi kalau still tak ada effect,


1. Jerit nama dia sekuat hati...
2. Gigit ibu jari kaki dia, macam hantu toyol gigit
3. Simbah air sebaldi, kalau boleh air rendam baju dalam dan stokin busuk korang
4. Tarik rambut dia sampai jatuh dari tilam
5. Goyang badan dia kuat - kuat dan jerit 'tsunami!' tsunami!


Still tak ada effect gak,??? hahh ! try this. . .



1. Pergi kat telinga dia...then sebut maa rabbuka! sambil seru nama dia banyak - banyak kali...
2. Pergi dekat dengan dia dan baca je surah Yaasin!




Bila da try smua cara but still tak ada effect gak , ni je la cara terakhir



1. Panggil je orang masjid atau surau untuk uruskan...kerana Tuhan lebih menyayanginya...Innalillahi wa inna ilaihi roji un...




P/ S : So , jangan la malas-malas bangun sahur kalau taknak kena kejut macam semua yang kat atas2 uhh...Sahur tu kan ad keberkatan. Bangun sekejap untuk makan jerk...alaaa , bukan lama pon ! Dan jangan lupa  baca niat puasa yeahh. KEEP TRYING !!


Bersahur lah kerana di situ ada keberkatan nya. . .

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.