-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Sabtu, 2 Jun 2012

5 Tips Mengorat Awek Di Shopping Mall

PEMBACA


Bile sebut pasal shopping mall...mesti korang (boys) dok bayang2kan awek2 yang berkeliaran kt mall tu ann?? tul ta??? hahh! ngaku jela...pe nak malu2 nyer...gedik betul! mner tak nya, al maklum jela shopping mall nie an medan wanita lepaskan gian! haiyaaa! keseronokan dan kepuasan lorhh! sb tu an hobi kitorg as a girl! Tp korang boys musti dok minat shopping2 nih! pe curlass shopping2!! rempit lg curlass...itu la koje budak laki! merempit2 dan terus merempit...isshhh! tak syg nyawa btul! So sbg seorang lelaki yg ketandusan idea nak cari awek, nilah medannya! hahhaha...cm tempat nk berperang pulokk! but remember beb! kat shopping nie..lau poket kau org kosong, sorri la! susah2!! poket mesti tebal meeyyhh...lalalalalal~

1.  High an keyakinan diri kau org and teruih ckp nk berkenalan (berlagak macho ok)       hahhaahhha! Jangan dok GAGAP sudehh lerr! Korang pandai2 lerr mengayat...
g kat awek tuh then ckp nk kenai buleh dok??? Contoh lg, " Hai, nak main bowling tak ? "
  Lau dia jawab nak, hah! pe lg...rembat jela...then after abih main tu mintok la no
  dia kasi alasan nak ajak dye men bowling lg skali lg sebab firts time ti kau org kalah (kasi chance la skit kat awek tu menang)

2.  Offer tiket wayang free kat si awek
Teknik ini hanya applicable jika kau org ada kat kwasan panggung wayang shj ok...lau kat taman jgn la dok offer lak tiket tu...! Katakanlah tibe2 kau org t'nampak, t'nmpak okeyy..(jeling2 skit) hihiih...sorang awek nih dok tgh beratur panjang beli tiket and kau org lak dah ad di kaunter. Beli la terus 2 keping tiket. Lau buleh couple seat trus...(amek kesempatan btui)  Then tebalkan diri korang and gi tanyer awek tuh. May be ayat bawoh nih leh digunakan:-

" Hi awk. Sy ad satu tiket lbih nie. Kwn sy yg janji nk tengok wayang ngan sy tk jdik dtg lak. Disebabkan pembaziran tuh amalan syaitan, leh tk klu awk temankan sy tengok wayang nie?" (hahhaha, amacam ok tak ayat gini??)

But make sure la si awek tue betul-betul sorang diri b4 kau org cube teknik ni. Kang tk pasal2 lak kne pelangkung dgn pkwe dye...msuk ICU lak kau org kang! Nengok r lu line ke ker dok..jgn men hentam jeh...kang silap2 kau org kne hentam! 
adesss.....lebam muker! hehhehe....

3.  Bayarkan makanan yg awek tuh mkn k...

tak kire la kenai, bru kenai atau dah kenai, bila hati ase nak melanje 2,  terus je la melanja...
dok terhegeh2 lg wat hapeh! jgn kasik malu derrr....tk perlula melanja byk sgt un, bab nyer pempuan nie ( especially yg kurus & cantik ) suker diet..! kihkihkih... jd byrla ntuk makanan yg ringan-ringan2 ais krim, kacang, pop corn, coklat or makanan len yg kau org ase suitable... At least, dye ase sonok, mau lgik jumpe dn ad jer kowt yg murah ati nk bls balik ( so ad la
chance nk jumper lgik! :P )....

4.  Tolong la antar awek balik ghumah dye @ tempat yg dye nk pergi

Yang nie biasenya lau si awek tu nak pulang @ g tempat len, jka kau org xad kenderaan may be kau org leh blik sekali ngan dye ataupun jika  dye mau g tempat len, temankan laa. Bab nyer lau dye tk tahu tmpat tu, korang leh r tunjukkan..kirenyer korang cm pemandu pelancong la...uppps! silap! juru pandu lam shopping mall...kah3...ok an??? But lau korang ada own vehicle ajak aje nek kete or kasi thu korang nak anta dye blik...tapi ingat r... antar trus bukan melencong tempat len.... niat 2 biar la betul..nnti bahaya... :P


5.  Minta No. Phone atau email

Lau dn jumpe..beranikanlah mintak nombor enset..emel ker..fb ke, ms ke?? hahhaha.. lau dah jadik kawan tu cakap aje loor :

" Awak, leh tk nk mntk no phone awk?? kot2 awak sesat lg nanti, leh kol sy...tk pun nk ajak makan2  je...temakan awk shopping .." sambil tersenyum dan melatah.


 Ok!! Sekarang dah nampak? Tapi saya nk bagitahu... tk semua gadis akn terpikat ngan cara ni, may be sesetengah sahaja. Tapi apa-apa pun, selamat mencuba ! mana la thu itu jodoh kau org...hehehhe....:P 



0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.