-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Ahad, 15 September 2013

LAWAK LAGI GEMPAK....INIKAH CARA KITA MEMANDU?

PEMBACA

Ada rakan penulis pernah berkata " KITA NI TUA DALAM KERETA BUKAN DIRUMAH" ...sebabnya banyak masa kita terluang dalam kereta...tak caya baca kisah dibawah ni...hahahaha

Kereta kini adalah satu keperluan untuk rakyat Malaysia,rata rata setiap orang mesti mahu memiliki kereta ditahap kemampuan masing masing. Apabila kereta menjadi satu keperluan,pastilah berlaku kesesakan terutama menjelang musim perayaan atau hari cuti.


Bila berlaku kesesakan, pastilah terjadi aksi aksi PEMANDUAN yang anda boleh lihat dalam beberapa video dibawah ini. Inikah cara pemanduan dan masalah yang kita hadapi sebagai pemandu dalam negara sendiri?

Apapun.....mungkin ada yang boleh kita pelajari dari video video ini ataupun mungkin kita boleh insafi diri...inilah sikap sebahagian dari kita YANG LEBIH BANYAK MASA DALAM KENDERAAN DARI RUMAH DAN TEMPAT KERJA macam kata rakan penulis tadi EHH!!


Suka ayat ni...You think this your grandfather road??  Hahaha......

TAPI KAN
...KATA RAKAN PENULIS LAGI...ANTARA PENYEBABNYA IALAH PEMANDU WANITA.......EHH!!  tengok bawah ni...LARIIIIIIII................ 
  

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.