-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Rabu, 5 Jun 2013

GARA GARA NAK HARAMKAN FACEBOOK,PENGERUSI KENA MAKI

PEMBACA
Masih lagi berkisar tentang ura ura untuk menghalang @ mengharamkan penggunaan Facebook.....ok anda baca dulu kenyataan Pengerusi yang cuma pandai duduk dikerusi ini dulu SEBELUM diberikan bukti YANG KANTOIKAN si Pengerusi ini........
Lihatlah akaun FB orang yang minta Facebook disekat

Sekat_FacebookPengerusi Gagasan Anti Penyelewengan Selangor (Gaps), Hamidzun Khairuddin tunjuk pandai walaupun tak berapa pandai minta kerajaan menyekat Facebook. Betullah kata orang tua-tua marahkan nyamuk kelambu dibakar.

Dia berkata Facebook menjadi tempat untuk menyebarkan fitnah, menghina agama dan kaum serta mencaci-maki pemimpin negara. Malaysia boleh mengikut langkah Iran dan China yang menyekat akses ke laman Facebook. – Rujuk SinarHarian

Anehnya orang yang minta Facebook disekat kerana digunakan untuk memfitnah serta menghina pemimpin negara juga berbuat demikian. Lihat akaun Facebook Hamidzun Khairuddin .

Salah satu contoh, pandai pula dia menghina Khalid Ibrahim dan Zuraidah dengan meletakkan gambar seperti di atas.

Jadi kita minta, kalau tangan tu dah dipenuhi tahi tak payahlah menyalahkan pihak lain berbau busuk. Nampak buruk!!


Dah bacakan........ok anda lihat sendiri cara PENGERUSI yang tiada bergusi ini menafaatkan facebooknya.........JADI SIAPA KATA SIAPA ???0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.