-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Selasa, 9 Ogos 2011

AAC: Bukan Apa

PEMBACA

kalau hendak bercinta kena tahan......

bila orang yang di sayang buat tak tahu sebenar 2 untok menguji je...tak ada apa2...

bila die tak angkat cal..jangan mengelabah...bukan apa die sengaja je 2 nak buat kita susah...

bila die tanya kawan di sebelah kita jangan marah...bukan apa die nak test je 2...kita sayang atau tak pada die...

bila die maki kita jangan resah bukan apa die nak tengok je 2..... kita nie tahan maki atau tak...

bila die keluar tak bagitahu jangan cepat melatah bukan apa die nak tau je 2 ..kita risau ke tak....

bila die terpikat dengan orang laen jangan sedih bukan apa die nak cuba ...macam mana berbini banyak nanti...

bila die nak tukar no jangan syak wasangka bukan apa ....die cuma nak beri perhatian pada kita....

bila die cakap die da muak jangan bertekak...bukan apa die sengaja je 2..sebab nak cari laen tapak...

bila die diam jangan pikir yang macam2....bukan apa dia nak siasat kita nie kuat membebel ke tak...

bila die cakap kau boleh berambus...jangan meraung...bukan apa 2 makna nya die da jumpa yang power...

bila die cakap jangan contact die..jangan takut...bukan apa die cuma nak rehat dan nak save bajet...

bila die cakap die dah nak kawen jangan berguling...bukan apa die nak lepas kan kita je ....

bila cinta nya tak bermakna jangan gusar sebab sikap manusia tak pernah yang lekat dan mantap.....itu sahaja...



By: Yuka Riko

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.