-Blog kantoiIDENTITI jadi hashtag viral #@JomgelakFM-

Ahad, 26 Jun 2011

UNSUR ZIONIS DALAM KOMPUTER

PEMBACA


TAHUKAH KITA DALAM KOMPUTER KITA ADA GAMBAR BERKAITAN YAHUDI ATAU ZIONIS..tapi nak wat camner..produk yang kita gunapun dari mereka gak..sabo jelah..
SEPERTI YANG KORANG LIHAT GAMBAR DIATAS TU..ITULAH GAMBAR YANG DIMAKSUDKAN..SECARA RINGKASNYA GAMBAR TU ADE GAMBAR BENDERA YAHUDI SIAP DENGAN LILIN UNTUK UPACARA KEAGAMAAN MEREKA..

DIMANA GAMBAR NI DISIMPAN?? OKEH..SETIAP KOMPUTER MESTI MENGGUNAKAN PERISIAN MICROSOFT OFFICE..TAK KIRALAH VERSION BERAPA SAMADA 2003, XP, 2007,2008 ATAUPUN 2010..Apa itu Microsoft Offfice? Adeh..adolaaaaaaaaa..yang korang taip surat tu (Microsoft Word ) .. (Microsoft Excel)buat kira-kira.. buat editing..slide show (Microsoft Powerpoint ) dan lain2 lagi..itulah dinamakan Microsoft office..

KENAPA PERLU BUANG GAMBAR NI? Soalan menarik ni..KATAKANLAH ANAK ANDA BUAT KERJA SEKOLAH..DAN CIKGU NAK SURUH MASUKKAN GAMBAR..TIBA-TIBA ANAK ANDA TERPILIH GAMBAR TU (SEBAB GAMBAR NI ADA KAT DLM PERISIAN MS OFFICE) UNTUK KERJA SEKOLAH DIA..jadi dari sini tersebarlah pengaruh ZIONIS..he..he..lain-lain alasan tu..pikirlah sendiri..hehe

CARA NAK PADAM..mudah jer..tak perlu gunakan pemadam ataupun pergi jumpa bomoh..dukun..eh!! karat semua tu,,he..he....CUMA klik tetikus korang ikut arahan dibawah.....


KLIK 2x PADA MY COMPUTER..............

KLIK 2X PADA DRIVE C : .....yang dalam dia ada Windows..kadang ade gak Drive D atau E

KLIK 2X LAGI PADA PROGRAM FILE

CARI MICROSOFT OFFICE DAN KLIK 2X

KLIK 2X PADA MEDIA

KLIK 2X PADA CAGCAT10

KEMUDIAN CARI GAMBAR SEPERTI DIATAS..ni nombor fail dia J0285926

DAH JUMPA KLIK KANAN PEH TU CARI ARAHAN DELETE..

SELESAI MASALAH.......he..he..he..

0 Mesej diterima:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH AWAK

Kantoi Realiti

KANTOI IDENTITI. Dikuasakan oleh Blogger.